Over mij

Even voorstellen,

Mijn naam is Michaëla de Heus.
Samen met mijn man, onze 2 kinderen en Jack Russel Binky, woon ik in Breda.

Na jaren werkzaam te zijn geweest als gediplomeerd verzorgende en sociaal pedagogisch hulpverlener, Ben ik in 2014 als zzp’er gestart met mijn eigen bedrijf “Cameleon”.

Tijdens mijn werk in de zorg raakte ik geïnteresseerd in en geïnspireerd door massage.
Ik assisteerde weleens bij de primaire activering.(ook wel snoezelen genoemd).
Zo mooi om te zien hoe met geuren, zachte muziek, kleine massages e.d. mensen ineens een ontspannen houding aannemen. Dat aanraking zoveel kracht heeft…

Toen ik startte met Cameleon wilde ik dan ook naast de zorg veel aandacht besteden aan het welzijn van de Cliënt. Dit doe ik  door 1 op 1 aandacht te geven en de tijd te nemen. Zowel voor de cliënt als voor de mantelzorger. Want ook als mantelzorger wil je af en toe even je verhaal kwijt of even sparren hoe iets aan te pakken.

Door de verschillende doelgroepen waarin ik werkzaam ben, en door 1 van mijn kinderen die extra aandacht en ondersteuning nodig heeft, kwam mijn interesse in massage weer boven borrelen. Wat zou het fijn zijn mijn kind, cliënten en hun mantelzorgers wat ontspanning te kunnen bieden. Ontspanning die er in de drukte van alledag  nogal eens bij inschiet. Ik besloot om te starten met de cursus klassieke massage. Na het behalen hiervan was ik zo enthousiast dat ik me in nog veel meer soorten massages wilde verdiepen, zodat ik straks mijn massages aan iedereen zou kunnen bieden, ook aan kinderen, mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en mensen met dementie.
U leest het al, ik ben nog lang niet uitgeleerd!

Wat is het mooi om mijn kennis en ervaring te mogen combineren met massage en zoveel verschillende mooie, inspirerende mensen te ontmoeten. Mede dankzij jullie kan ik “Cameleon” uitdragen op een manier zoals ik dit graag wil;

Met passie en vanuit het hart.

Liefs, Michaëla

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.