Massage binnen uw instelling


Massage binnen uw instelling, school, (medisch) kinderdagverblijf of peuterspeelzaal.

Cameleon praktijk voor zorg en welzijn biedt u ook de mogelijkheid tot het uitvoeren van de massages bij uw (zorg /welzijn) organisatie. Met veel plezier en  enthousiasme biedt ik uw cliënten mijn massages aan. Ik neem (indien nodig) mijn massagetafel en alle benodigdheden mee. Het enige wat ik van u nodig heb is een passende, rustige ruimte waar de massages kunnen plaatsvinden.

Heeft u een organisatie die gebruik wil maken van de Snoezelmassage?
Als de instelling beschikt over een douchebrancard of aangepast bad/douche is een combinatie massage met Snoezeldouchen ook mogelijk! De cliënt kan gemasseerd worden in zijn eigen bed/box.

Bent u geïnteresseerd en heeft u vragen of wilt u graag meer informatie?
Neem dan contact op via het contactformulier of het telefoonnummer dat vermeld staat op de website.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.