AD(H)D Massage behandeling

Speciaal voor kinderen met AD(H)D v.a. 4 Jaar.

Voorafgaand aan de behandeling vindt een uitgebreid intake gesprek plaats waarin de verwachtingen van jou (jullie) en je  kind besproken kunnen worden.
Je mag samen met je kind op gesprek komen, maar wil je  liever zelf (of samen met je partner) komen i.v.m. het bespreken van zaken die niet handig zijn met het kind erbij, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Aan jou (jullie) de keus.

Wat houdt deze behandeling precies in?

Wanneer het intake gesprek heeft plaatsgevonden gaat de massage behandeling van start.
Je komt samen met je kind gedurende 1 maand,  2 x per week op donderdag en vrijdag naar de praktijk.
We bespreken even kort hoe het gaat en wat we gaan doen.
Daarna zal het kind gedurende 20- 30 min worden gemasseerd met etherische olie waarbij de focus ligt op;

  • Hoofd: Omdat je hoofd het centrum is van je centrale zenuwstelsel. Wanneer je hoofd te vol zit ben  je niet meer in staat om nieuwe indrukken te verwerken.
  • Buik: De spanning van de buik heeft invloed op je gezondheid en welzijn. Het is de plek waar voeding en emoties worden verwerkt.
  • Voeten: Zorgen dat je stevig staat, ze dragen je lichaam. Als je teveel in het hoofd zit kan je lichaam uit balans raken, een betere verbinding met je voeten zorgt dan voor nieuwe energie.

Tijdens deze massage momenten is er een ouder/verzorger bij de massage aanwezig. In de periode dat ik met het kind werk zal ik ook de ouder/verzorger een paar massage technieken leren waarmee ze thuis aan de slag kunnen. Na de massage nog even een kort moment om te bespreken hoe het is gegaan en eventuele tips om mee naar huis te nemen.

Na een maand heb je de keuze om de behandeling als onderhoud voort te zetten naar bv;
1 x per 2 weken , 1x per maand.

Deze behandeling duurt 45 min per afspraak.
Kosten; €240,- voor het gehele traject. Dit is inclusief Intake gesprek, 1 maand 2 x per week een massage behandeling, tools/tips voor de ouders en een afsluitend gesprek.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.