Massage binnen uw instelling


Massage binnen uw instelling, school, (medisch) kinderdagverblijf of peuterspeelzaal.

Bij Cameleon praktijk voor zorg en welzijn is het ook mogelijk om naar uw (zorg /welzijn) organisatie te komen. Met veel plezier en  enthousiasme biedt ik uw cliënten mijn massages aan. Ik neem (indien nodig) mijn massage tafel en alle benodigdheden mee.
Hetgeen ik van u vraag is een passende, rustige ruimte waar de massage kan plaatsvinden.
Zie werkwijze.

Zijn er cliënten die gebruik willen maken van de Snoezel massage? Indien u beschikt over een douchebrancard of aangepast bad/douche is een combinatie massage met Snoezel douchen ook mogelijk! De cliënt kan gemasseerd worden in eigen bed/box.

Bent u geïnteresseerd en heeft u vragen of wilt u graag meer informatie?
Neem dan contact op via het contactformulier of het telefoonnummer dat vermeld staat op de website.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.